dijous, 25 de novembre del 2010

GUANYAREM!

Pensava en sí fer un post per al clàssic abans o després del partit. Fer-lo després sempre és, utilitzant el símil futbolístic, a pilota passada. Més fàcil. Ja saps com han anat les coses. S'hi han anat molt bé, t'hi pots recrear. Si han anat molt malament, fins i tot pots optar per no fer-lo, i parlar de les eleccions o de les balenes en perill d'extinció del bàltic. Per despistar.
Però el faré ara. No és que m'arrisqui massa, perquè aquest equip dona tota la confiança del món i una mica més. Es pot apostar sobresegur. Els títols l'avalen. Els resultats i el joc també. En el fons i en la forma. En el saber fer i en el saber ser. Tot un orgull, avui divendres i el proper dimarts. I, que no parli aquí de l'altre equip -quan tindria mil i una raons per fer-ho i sortir-ne ben parat- és un clar símptoma d'això. No ens cal.
Culers optimistes al poder. Guanyarem! No ho dubteu!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els merengues esta temporada volen posar-mos la temor al cos, però, amb joc natros, els culés, els superem.
Així, siguem optimistes culés, natros podem!!!
Visca el Barça!!!

Soteta, :)

Lluket ha dit...

Hem guanyat. Plas, plas, plas, plas i plas! :D

Toni ha dit...

Aquest Barça segueix fent Història partit a partit. El 5-0 és quasi tan important com un títol. I té encara més valor fer-ho amb la humilitat de Guardiola i els seus homes, res a veure amb la prepotència i antipatia dels Mourinho, Cristiano, Sergio Ramos... No sé què guanyarem aquest any, però està clar que moralment el món ens admira.

Som grans. Serem enormes.