dilluns, 17 de maig del 2010

AQUEST ANY TAMBÉ!

El Barça va confirmar ahir la seva renovació del títol de campió de Lliga, cosa que s'anava anticipant i olorant des de feia temps, però que no es va materialitzar fins a la darrera jornada. I els seus números han estat de rècord: 99 -99!- punts, només 1 derrota -un mal dia el té qualsevol,- equip i porter menys golejat, pitxixi i vota d'or amb 34 -34!!- gols. Una temporada, la 2009/2010, amb quatre títols: les 2 Supercopes, el Mundial i aquesta Lliga, la 20a de la història.
El Madrid, ha registrat també, perquè no dir-ho, bons números, amb la famosa "pegada" i l'altaveu mediàtic de la meseta que ha passat del "canguelo" al "billarato" per acabar rendint-se a l'evidència. I l'evidència ha estat que, més enllà de tenir l'enginy d'inventar-se aquestes paraules, més enllà de llençar la casa per la finestra i gastar-se molts i molts milions d'euros en època de crisi, i més enllà d'aferrar-se als números, res de tot això ha servit de res.
Perquè més enllà de tot això, ha quedat la qualitat, que no és pot mesurar en xifres, però que no admet discussió. El bon joc, el fer-ho passar bé a la gent, l'espectacle, el futbol en estat pur, una forma de fer les coses i una identitat futbolística pròpia. A la Lliga de la quantitat, la que sortia als diaris en forma de taula classificatòria cada dilluns, ha sigut cosa de dos i s'ha decidit a l'últim moment. La de la qualitat estava ja adjudicada des del principi i ha tingut un sol amo. A veure si l'any que ve hi ha més emoció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ens ho mereixiem.
visca el Barça!!