dimecres, 11 de març del 2009

Boluda i Del Nido. Del Nido i Boluda

La crònica de la prepotència presidencial  futbolística comença amb les famosos declaracions del president del Reial Madrid, Vicente Boluda, davant l'enfrontament contra el Liverpool, afirmant que guanyarien 3-0: "vamos a chorrear al Liverpool." El resultat va acabar sent 0-1. 
Uns dies més tard, José María del Nido, president del Sevilla, hores abans d'enfrontar-se a l'Athlètic Club de Bilbao, afirma que "nos vamos a comer a léon, de la cabeza a la cola". A l'hora de la veritat, l'Athlètic s'imposa per 3-0, elimina a l'equip  sevillà, i es classifica per a la final de copa, que jugarà contra del Barça. Entremig, Del Nido va escoltar els càntics de San Mamés. Des d'un irònic "Ari, ari, ari, Del Nido Lendakari!" a un més explícit "cómeme el rabo, Del Nido cómeme el rabo!".
L'últim episodi d'aquesta cròncia de despropòsits són les noves declaracions de Boluda, afirmant que el Madrid estava a un sol punt del Barça -donant per fet que el el seu equip guanyaria al Bernabéu- Per sort, ara ja n'està a 6. Sense saber que passarà al derbi, ahir els blancs van perdre per 4-0 a Anfiel Road i van caure eliminats de la Lliga de Campions.
Evidentment, cadascú pot dir el que li sembli, també Del Nido i Boluda. La qüestió és que poden dir això al bar prenent-se una cervesa amb els seus amics, però no amb el micròfon al davant i com a president d'un club de futbol d'aquestes dimensions. 

You'll never walk alone!

1 comentari:

Lluket ha dit...

El millor de tot és que ahir lo Madrid no va perdre sinó que va ser humiliat, i això és una alegria culé. Ser culé comporta certes coses i una d'elles és alegrar-te de les derrotes de l'etern rival.