dimecres, 14 de gener del 2009

PROBABILITATS

No pareixia probable, però ahir caminant pel carrer, com qui no vol la cosa, vaig poder veure el famós autobús amb la publicitat Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida. Em va produir una petita espurna d'alegria, com quan veus una alguna cosa, no massa extraordinària, però escassa. Tot i que la veritat, no calia veure-la en viu i en directe: la publicitat ja estava feta. S'ha vist per la tele, s'ha escoltat per la ràdio i se n'ha escrit a diaris, revistes i blocs. Ha fet còrrer tinta. Com en d'altres petits episodis, el rebombori dels partidaris -i dels datractors- ha estat la gran publicitat. En tot cas, no et deixa indiferent. Probablement, Déu no existeixi. Intentarem gaudir de la vida.

2 comentaris:

Xinusuke ha dit...

Sabies que aquesta campanya va nèixer a Londres com a contestació a unes pancartes religioses als típics autobusos londinencs??

Amb tota aquesta polèmica només estem donant ales a que es parli de religió.... a qui li importa l'esglesia??

Al igual que tu, jo ja gaudeixo de la vida!! Amb o sense Deu!!

Xiao

Josep ha dit...

Ei Ignasi, l'origen està molt ben explicat i documentat a l'article d'avui de l'Avui "Ateus imitadors" de D. Sam Abrams, p. 24, i, com diu l'autor, al bloc "Centpeus".

Salut